• Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης. (7/8)

 • Οδηγός χρήσης

 • Ανοίξτε τις πληροφορίες. (8/8)

 • A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς. (1/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα. (3/8)

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας. (2/8)

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα. (4/8)

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα. (5/8)

 • Πιέστε το "αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε. (6/8)

  Πλήκτρα συντόμευσης:

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment(new window)
  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0".
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  Η εταιρεία μας

  Το hobbytools.gr (HobbyTools and more) ασχολείται με τις διαδικτυακές πωλήσεις εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών, μηχανημάτων, εξαρτημάτων, ειδών προστασίας εργαζομένων και άλλων συναφών ειδών, πάντοτε σε υψηλή ποιότητα και σε ιδιαιτέρως χαμηλές τιμές.

  Όλα τα προσφερόμενα είδη είναι κατάλληλα για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίησή τους.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα hobbytools.gr (HobbyTools and more) της εταιρείας Α.ΦΟΡΟΥΛΗΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΤΕ έχει έδρα το Βόλο, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή  ΤΚ 380-00, με υποκατάστημα στην οδό Λαρίσης 205-Βόλος, ΤΚ 383-34

  (Γ.Ε.ΜΗ 50681644000 / A.M.E.E. 50/505/1-1-1989 / ΑΦΜ 094195291 Δ.Ο.Υ.Βόλου)

  Για συμβουλές, απορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το hobbytools.gr (HobbyTools and more) με τους παρακάτω τρόπους:

  Τηλεφωνικά στο 24210-95320, 64216

  Με Fax στο 24210-95282

  Με e-mail στο hobbytools.gr (HobbyTools and more): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.